Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά των βαμβακερών πετσετών
Jul 04, 2018

Χαρακτηριστικά από πετσέτες από καθαρό βαμβάκι

1, Υγροσκοπικότητα: Υλικό βαμβακερών ινών έχει καλή απορρόφηση υγρασίας, σε κανονικές συνθήκες, βαμβακερή ίνα μπορεί να απορροφήσει νερό από τη γύρω ατμόσφαιρα, η περιεκτικότητά της σε υγρασία είναι 8-10%, έτσι έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα, κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μαλακά και όχι άκαμπτα. Εάν η υγρασία του βαμβακερού υφάσματος αυξηθεί και η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλότερη, η περιεκτικότητα σε νερό της ίνας θα εξατμιστεί τελείως, έτσι ώστε το ύφασμα να διατηρήσει την κατάσταση ισορροπίας νερού και να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα.

2, κατακράτηση υγρασίας: επειδή οι ίνες βαμβακιού είναι κακός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρισμού, ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι πολύ χαμηλός και επειδή η ίδια η βαμβακερή ίνα έχει πολλές τρύπες, υψηλή ελαστικότητα, καθιστώντας τις ίνες βαμβακιού να συσσωρεύουν πολύ αέρα, ο αέρας είναι ο κακός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρισμού, επομένως αυτό το είδος ινών βαμβακιού έχει καλή κατακράτηση υγρασίας.

3, ανθεκτικότητα σε αλκάλια: αυτή η βαμβακερή ίνα σε ανθεκτικότητα σε αλκάλια έχει πολύ καλή επίδραση, επειδή οι βαμβακερές ίνες στο αλκαλικό διάλυμα θα προκαλέσουν ζημιά στις ίνες βαμβακιού, έτσι ώστε οι βαμβακερές ίνες να ευνοούν τη ρύπανση του πλυσίματος και δεν θα επηρεάσουν το υλικό της ίδιας της πετσέτας.

4, υγιεινή: επειδή οι βαμβακερές ίνες είναι φυσικές ίνες, τα κυριότερα συστατικά τους είναι η κυτταρίνη και έχουν επίσης μια μικρή ποσότητα κηρώδους ουσίας και αζωτούχων ουσιών και πηκτίνη. Το βαμβακερό ύφασμα έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί με πολλούς τρόπους. Δεν υπάρχει διέγερση και καμία αρνητική επίδραση στην επαφή μεταξύ του υφάσματος και του δέρματος. Η μακρά φθορά είναι ευεργετική για το ανθρώπινο σώμα και έχει καλή υγιεινή απόδοση.

Hangzhou U-ρούχα Commodity Co, Ltd

Είμαστε επαγγελματίας κατασκευαστής μαντηλάκια καθαρισμού από την Κίνα.

Διεύθυνση: No.66 Xiaofangzi, Lingxi Village, πόλη Banqiao

Πόλη: Linan, Hangzhou

Κράτος: Zhejiang

Τ.Κ .: 311301

Χώρα: Κίνα

Διευθυντής: Shane Zhou

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Τηλ: 0086-0571-63780708

Φαξ: 0086-0571-63780728